Pénzügyi edukáció

Szülőknek

Adjon szabadságot gyermekének és közben tartsa ellenőrzés alatt

Fél szemét mindig a gyermekén tarthatja, és aggódnia sem kell tovább! Figyelemmel kísérheti mire költi a pénzét, amikor nincs otthon, és ha esetleg elveszítené a kártyát, könnyedén zárolhatja azt az alkalmazáson keresztül, biztonságban tartva a rajta lévő egyenleget.

External image
External image

Biztonságos pénzkezelés

Könnyedén figyelemmel kísérheti gyermeke pénzkiadásait, az előre rögzített limiteknek köszönhetően pedig kontrollálhatja is azokat.

  • Beállítható limitek – pénzben és időben korlátozható felhasználás
  • Beállítható elfogadó helyek – nem kívánt kereskedők letiltása
  • Beállítható felhasználhatóság – letiltható készpénzfelvétel
  • Letiltható külföldi használat
  • Egyszerűen letiltható és kezelhető applikáción keresztül a mobilról

Küldjön pénzt gyermekének azonnal

Küldjön pénzt azonnal gyermekének a kártyájára heti zsebpénzként az elvégzett otthoni feladatokért, vagy csak egy kis extra hozzájárulásként. Nem kell többet bankautomatához rohangálni, ha pénz nélkül indult volna el otthonról.

External image

Könnyű kezelni

Előre feltölthető prepaid technológia, mely Bármikor feltölthető, utántölthető – Bankkártyával / Utalással / Készpénzzel

Banki szerződés nélkül

Nem igényel banki szerződést, könnyen igényelhető vagy lemondható

Több kártya kezelése

Marfa pug actually, chia freegan seitan fashion axe. Synth farm-to-table Neutra DIY. Twee DIY kale chips, dreamcatcher scenester mustache leggings trust fund Pinterest pickled Odd Future gentrify brunch.

Kedvezmények

A legjobb ajándék a gyerekeknek, egy előre feltöltött, kuponokkal ellátott kártya. Kiemelt ünnepek előtt folyamatos akciók, így az ajándék vásárláskor könnyű a megtakarítás.