GYIK

Miben segíthetünk?

Általános kérdések

 • Hol használhatom a PlayIT Card-ot?

  Amíg nem regisztrálsz, addig csak a PlayIT rendezvényen és a Konzol Világ boltjaiban használhatod. Viszont regisztrálás után, a PlayIT Card-ot használhatod bárhol, ahol MasterCard elfogadóhely logóval találkozol, ebbe beleértve az online vásárlást is, illetve ha kitöltöd a teljes regisztrációt, akkor akár használhatod külföldön is és készpénzfelvételre is.

 • Hogyan igényelhetek PlayIT Card-ot?

  A PlayIT Card-ot beszerezheted a PlayT Card pontokon (ami “PlayIT Card Regisztrációs pont”-ként megjelölve találod a rendezvény térképén). Amikor megkapod a PlayIT Card-ot, akkor először fel kell töltened egy minimum 1000.- összeggel készpénzzel. Ezenkívül igényelhetsz Konzolvilág üzletekben is, erről többet ide kattintva tudhatsz meg. 

 • Mennyibe kerül a PlayIT Card használata?

  A PlayIT Card havi díja 299 forint.

 • Hol használhatom a PlayIT Card-ot?

  Amíg nem regisztrálsz, addig csak a PlayIT rendezvényen és a Konzol Világ boltjaiban használhatod. Viszont regisztrálás után, a PlayIT Card-ot használhatod bárhol, ahol MasterCard elfogadóhely logóval találkozol, ebbe beleértve az online vásárlást is, illetve ha kitöltöd a teljes regisztrációt, akkor akár használhatod külföldön is és készpénzfelvételre is.

 • Hogy tölthetem fel a PlayIT Card-omat?

  A rendezvényen feltöltheted készpénzzel a PlayIT Card pontokon. Illetve a rendezvény után, szintén fel tudod tölteni készpénzzel a Konzol Világ boltjaiban. Ráadásul, ha regisztrálod a kártyádat akkor feltöltheted a playit.dipocket.org honlapon vagy a PlayIT Card mobil applikáción keresztül.

 • Hol tudom megnézni mennyi pénz van a kártyámon?

  A rendezvény ideje alatt erre lehetőséged van a PlayIT Card pontokon, illetve a rendezvény után ezt megteheted a playit.dipocket.org honlapján.

 • Hogyan juthatok hozzá PIN kódhoz, hogy 5000 forint felett is vásárolhassak a kártyával?

  A PIN kódot megszerezheted a playit.dipocket.org honlapján. Ehhez csak be kell ütnöd a 8 karakterű kódot, amit a kártya elején vagy a fizetős karkötő hátoldalán találsz. Vagy akár regisztrálhatod is a kártyádat ugyanezen az oldalon és beállíthatod a saját PIN kódodat.

 • Milyen előnyei vannak a PlayIT Card regisztrálásnak?

  A kártya regisztrálása megannyi lehetőséghez és kedvezményre tesz jogosulttá:

  • akár egy érintéssel fizethetsz bármelyik Mastercard elfogadóhelyen.
  • a kártyádat könnyedén feltöltheted akár egy másik bankkártya hozzárendelésével a profilodhoz vagy banki átutalással.
  • tranzakciós előzmények megtekintése
  • kedvező árfolyam a kártya külföldi használata során
  • ingyenes és azonnali átutalásokat küldhet és fogadhat más PlayIT Card applikáció felhasználóitól
  • kártya zárolása és feloldása
  • exkluzív ajánlatok és Mastercard Priceless Special kedvezmények

  További információkról a kártya használatáról, árairól és korlátozottságairól a Card Általános Szerződési Feltételeiben tájékozódhatsz, ami a kártya vagy fizetős karkötővel együtt jár vagy megtekintheted a következő honlapon:  playit.dipocket.org/legal/tariffs

 • Hogyan regisztrálhatom a PlayIT Card-omat?

  A PlayIT Card-ot a playit.dipocket.org honlapon regisztrálhatod. A regisztrációhoz szükséges megadnod néhány személyes információt, mint a telefonszámodat, a nevedet, a születési helyedet, email címedet és tartózkodási helyedet. Kizárólag csak 18 év felettiek regisztrálhatnak.

 • Mi a teendő, ha még nem múltam el 18 éves?

  Ha még nem múltál el 18 éves, de már elmúltál 13 akkor regisztráltathatod a kártyádat egy képviselővel, aki alapestben az egyik szülőd, hogy felelősséget vállaljon a vásárlásaidért. Ha még nem múltál el 13 éves, akkor se aggódj mert attól még a kártyát tudod használni a PlayIT rendezvényen és Konzol Világ boltjaiban.

 • Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy a képviselőim legyenek?

  Megannyi oka van, hogy a szüleid megengedhessék, hogy használd a PlayIT Card-ot:

  1. nevelés szempontjából, ez segíthet neked, hogy megtanuld a saját pénzedet kezelni,
  2. a szüleid leellenőrizhetik és kontrollálhatják hogy hogyan használod a pénzedet,
  3. ez megoldja azt a problémát, hogy hogyan vásárolj online játékokat, az ő felügyeletük alatt és 4) rengeteg kedvezményhez juthatsz hozzá
 • Regisztrálhatom a PlayIT Card-ot, miután vége a PlayIT rendezvénynek?

  Igen, regisztrálhatod a playit.dipocket.org honlapon vagy letöltheted a PlayIT Card mobil applikációját, hogy teljesen ki tudd használni a PlayIT Card fiókodat.

 • Használhatom a PlayIT Card-ot készpénzfelvételre?

  Igen, egyszer amint teljesen kitöltötted a regisztrációt, azután bármelyik ATM-ből, amelyik elfogad Mastercard kártyát, tudsz készpénzt felvenni. Továbbá azokban az országokban, ahol érintős ATM elérhető, ott akár a PlayIT fizetős karkötővel is vehetsz fel készpénzt!

 • Vízálló a PlayIT fizetős karkötő?

  Igen, a PlayIt Card fizetős karkötő vízálló és tökéletes használható sportokhoz, egyaránt úszáshoz, síeléshez is stb.

 • Visszaigényelhetem a megmaradt összeget a kártyámról a rendezvény után?

  Ha regisztrálsz a playit.dipocket.org honlapján vagy PlayIT Card mobil applikációjában, akkor elköltheted vagy felveheted a pénzt ugyanúgy, mint egy Mastercard bankkártyával. Ha mindenképp szeretnéd visszavonni a megmaradt összeget és lezárni a PlayIT Card fiókodot, akkor a playit.dipocket.org honlapján van lehetőséged megadni a magyar bankkártya adataidat és ingyen átutalni az összeget a saját bankszámládra.

 • Mikor jár le a kártya?

  A kártya lejárati dátumát a kártya elején találhatod, vagy ha fizetős karkötőd van, akkor playit.dipocket.org honlapon bejelentkezve a fiókodban tudod megnézni.

 • Kik állnak a PlayIT Card mögött, rájuk bízhatom a pénzemet?

  A PlayIT Card-ot a DiPocket Limited, az Egyesült Királyságban engedélyezett és szabályozott pénzügyi cég bocsátja ki, ami tagja a Mastercard International-nek. A pénzedet megbízható és kiemelkedő minőséggel rendelkező bankok kezelik (jelen esetben a CIB bank). A Card programot a PlayIT, Microsoft XBOX és a Konzol Világ együttműködésével biztosítjuk.

PlayIT Card és applikáció

 • Elveszett a kártyám, mit tegyek most?

  Ha a kártyád regisztrálva van, akkor könnyedén blokkolhatod bejelentkezve a fiókodba a playit.dipocket.org honlapon és a kártyán lévő összeget át tudod ingyen utalni a bankszámládra. Vagy ha letöltöd a PlayIT Card mobil applikációt akkor lehetőséged van rendelni egy csere kártyát a rendelkezésre álló kártyák függvényében. A csere az ellopott/elveszett kártyákért 2000 forintba kerül.

 • Hogyan változtathatom meg/szerezhetem vissza a kártyám PIN kódját?

  Ha regisztrálva vagy (és csak abban az esetben, ha regisztrálva vagy) akkor bejelentkezve a fiókodba a playit.dipocket.org honlapon, ahol ingyen meg tudod változtatni a jelszavadat.

 • Nem működik a PlayIT Card-om, mit tegyek?

  Kérünk fáradj oda bármelyik PlayIT Szervíz ponthoz a rendezvényen, ahol a kollégáink a segítségedre lesznek vagy lépj kapcsolatba a DiPocket ügyfélszolgálatával a playit@dipocket.org emailen keresztül vagy +36 212 007 824 telefonszámon.

 • Kitől kérhetek segítséget a PlayIT után?

  PlayIT Card-dal kapcsolatos kérdéseiddel kérjük fordulj a DiPocket ügyfélszolgálatához a playit@dipocket.org e-mailen keresztül vagy  +36 212 007 824 telefonszámon.

 • Panaszt szeretnék benyújtani. Ezt hol tehetem meg?

  A panaszok benyújthatóak a következő e-mail címen: playit@dipocket.org. További információért kérjük hívja a +36 212 007 824 számot.